KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Osiągnięcia

Osiągnięcia w roku szkolnym 2019/2020

Konkurs recytatorski "Wszystko to Polska - Ojczyzna nasza" - zajęcie I miejsca

Podziękowanie Prezydenta RP za udział w Projekcie Edukacyjnym "Piękna Nasza Polska Cała"

III Przegląd Zespołów Kolędniczych i Pastorałek 2020 - zajęcie I miejsca

Podziękowanie Ministra Edukacji Narodowej za udział w akcji "Szkoła Pamięta"

Podziękowanie Ministra Edukacji Narodowej za udział w akcji "Szkoła do hymnu"

Podziękowanie Ministra Edukacji Narodowej za udział w akcji "Razem na Święta"

 

Osiągnięcia w roku szkolnym 2018/2019

II Przegląd Zespołów Kolędniczych i Jasełek - zajęcie I miejsca

Konkurs plastyczny na figurkę smoka - wyróżnienie

Uzyskanie certyfikatu za udział w Międzynarodowym Projekcie Edukacyjnym "Piękna Nasza Polska Cała"

Międzyprzedszkolny Konkurs Matematyczny "Łamigłówki mądrej główki" - zajęcie I miejsca

Międzyprzedszkolny Turniej Patriotyczny "Kocham Cię Polsko" - zajęcie II miejsca

V Konkurs Recytatorski "W pięknym zielonym lesie..." - zajęcie I miejsca

Konkurs wokalno - recytatorski "Z przyrodą w zgodzie żyj"

Konkurs plastyczny "Poznajemy Unię Europejską"

Konkurs plastyczny "Polskie Symbole Narodowe" - zajęcie II miejsca

XXV Festiwal Artystyczny Przedszkolaków "Bąbel 2019"

 

Osiągnięcia w roku szkolnym 2017/2018

Uzyskanie certyfikatu "Kubusiowi przyjaciele natury"

Zaangażowanie się w Światowy Dzień Autyzmu

III Międzyprzedszkolny Festiwal tańca "Let's Dance" - zajęcie I miejsca

IV Konkurs Recytatorski "Piękny las wokół nas" - zajęcie I miejsca

XXIV Festiwal Twórczości Przedszkolaków "Bąbel 2018"

Uzyskanie certyfikatu "Bajka w podróży"