KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum 2015/2016

"Wiosna na talerzu" - 3-latki w roli kucharzy

NIKT Z NAS NIE CHCE NADMIERNIE TY Ć ,   KA Ż DY CHCIA Ł BY ZDROWY BY Ć .   ZDROWE JEDZENIE TO WA Ż NA SPRAWA,   A SZYKOWANIE Ś NIADANEK TO FRAJDA I ZABAWA!   MENU NASZYCH MA Ł YCH KUCHARZY   ZAWIERA DU Ż O OWOCÓW I MNÓSTWO WARZYW.   NASZE TRZYLETNIE SMYKI &nb...

"6-LATKI Z SERCEM NA DŁONI" - wizyta podopiecznych Środowiskowego Domu Samopomocy w Przedszkolu Publicznym nr 6 w Łasku

W marcu 5 - latki mogły przekonać się, że kontakt z osobami niepełnosprawnymi daje wiele radości, wzruszeń i niezapomnianych przeżyć. Zabawy ruchowe, taneczne, wspólne śpiewanie piosenek, opowiadanie o własnych talentach zintegrowały przedszkolaków i zaproszonych gości. Miłym akcentem było czytanie bajek ...

Jasełka w grupie IV

,,Jest taki dzie ń ..." - Jase ł ka w grupie IV ,,Jest taki dzień, bardzo ciepły, choć grudniowy Dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski   Niebo ziemi, niebu ziemia Wszyscy wsz...