KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Logopedia

Drodzy Rodzice!

W związku z zaistniałą sytuacją przekazuję do Waszej dyspozycji e-maila, na który możecie kierować do mnie pytania dotyczące terapii logopedycznej z Waszymi dziećmi. Zdecydowana większość Państwa dzieci osiągnęła już w terapii  etap utrwalania konkretnych dźwięków, w związku z czym nie warto tracić czasu i dlatego zachęcam do  kontynuowania rozpoczętych działań. Postaram się przekazywać Państwu wskazówki i w miarę możliwości konkretne materiały do dalszej pracy.

pp6lask.sobala@gmail.com

Informujemy, iż zajęcia logopedyczne dla dzieci /konsultacje odbywają się w formie kontaktów video  na platformie ZOOM.  
Zapraszamy do udziału w w/w spotkaniach z logopedą w każdy wtorek w godzinach 17.00 – 19.00.
Numer identyfikacyjny (ID) logopedy w Zoomie: 672-072-8314

Zaburzenia przetwarzania słuchowego...

Utrwalenie głosek f, w Utrwalenie głosek k, g Utrwalenie głosek s, z, c, dz Utrwalenie głosek sz, ż, cz, dż Utrwalenie głosek ś, ź, ć, dź...

Jak pomóc dziecku w przygotowaniu do nauki czytania i pisania Analiza głoskowa - materiał graficzny...

Jak zachęcić dziecko do ćwiczeń logopedycznych...